Videoproduktion

- Video lavet til Vestbyens Cykelhandel

Vi kan vidst godt slå helt fast, at de  sociale medier er kommet for at blive. Og i takt med vores stigende brug  af  Facebook, instagram, youtube, m.fl. er vi allesammen også blevet mere visuelt krævende.

Tekst alene duer slet ikke, fotografier skal være visuelt indbydende  hvis det skal rykke noget i os, og video er derfor også blevet et absolut must, hvis man ønsker at nå længere ud med sit budskab.

"Videoopslag på facebook har 135% større organisk rækkevidde, end fotoopslag"

                                                                         Kilde: Social Media Today

For at gøre det så nemt og overskueligt som muligt, har jeg lavet et par eksempler på nogle meget brugte videoproduktioner:

BEMÆRK Sommertilbuddet: Spar 50%, hvis du bestiller produktionen, inden d. 1. september.

Simpel Virksomheds-præsentation:

Denne type video produceres udelukkende af videooptagelser, der klippes sammen med et passende musikstykke, samt  jeres logo, adresse og øvrige oplysninger. Der kan indsættes tekster efter eget ønske.

Varighed ml. 15-30 sekunder

Pris: 3995,- (uden drone) - SOMMERTILBUD: 1997,-

Pris: 4995,- (med drone) - SOMMERTILBUD: 2497,-


- Alle priser er + moms

Produkt- og Reklamefilm:

Denne type produktion, inkluderer også optagelse af speak, dvs. interview og/eller voiceover. 

Der medbringes også studielys, for at sikre en høj kvalitet, når der optages close-up's af personer/Talking Heads

Bruges ofte som præsentation af et specifikt produkt, som en let fordøjelig reklamefilm, eller som en mini-dok om virksomheden, evt. i forbindelse med en speciel lejlighed, såsom et jubilæum.

Varigheden, afhænger af hvor i ønsker at bruge den færdige produktion. Typisk ligger den færdige produktion ml. 45sek - 3min.

Pris: fra 9995,-  SOMMERTILBUD: Spar 50%

- Alle priser er + moms

Ingen produktioner er ens, så jeg står naturligvis klar til at tage et uforpligtende møde med jer, hvor vi kan drøfte jeres ønsker.

Ring på: 60770717 - Send en mail på: mail@jirithomas.dk - Eller udfyld nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Using Format