Jiri Thomas - Fotograf & Filmmager i Vesthimmerland

Fotografier skal hænge på væggen..

Fra småt, til meget stort..

Med egen storformat printer, kan jeg levere prints i standard størrelser fra str. 10x15cm, op til 120x180cm. Hvis i allerede har rammen liggende, men ønsker at få tilpasset og printet et fotografi der passer i den, uanset målene, så kan jeg også hjælpe med dette. 

Ønskes der et panorama print, kan jeg printe i en højde på 120cm og bredden er variabel, da der printes på ruller, med længder fra 12-27 meter. 

Alle fotografier, uanset om det er mine fotografier, eller kundens egne, bliver printet på det ypperste indenfor fotografisk papir, udelukkende fra producenter som Hahnemühle, Ilford og Permajet. Derudover sælger jeg også store prints, i begrænset oplag, af fotografier som jeg har taget.

Hahnemühle's historie kan dateres helt tilbage til 1584 og er nok kendt som verdens ældste og førende producent af inkjet papir. Deres produktsortiment spænder vidt og de leverer alt fra almindeligt fotopapir, til kunsttryk.

Ilford er også en papirfabrik der har en lang tradition indenfor produktion af noget af det bedste papir til fotografer.

Ilfords "Gallerie Prestige" er en serie af eksklusivt fotografisk papir, med et stort udvalg og variation strukturen på overfladen, afhængigt af det ønskede slutresultat.

Virksomheden Permajet er forholdsvis ny, hvis man sammenligner det med de andre store spillere, men de har alligevel formået at slå sig fast i toppen, når det kommer til eksklusivt fotografisk papir. Permajet's produktsortiment er absolut også i en særdeles høj klasse.

Fotografier skal hænge på væggen..

Fotografier kommer først rigtigt til deres ret, når de præsenteres, hængende på en væg. 

Om det er et 20 x 30cm af familien, et storformat print af virksomhedens domicil, eller et kunstfoto præsenteret på det ypperste papir, uden glas i rammen, så har det en dragende effekt, ift. "bare" at se det på en skærm.

For yderligere info

kan jeg kontaktes via nedenstående formular, eller på 

mobil: +45 60770717

Using Format