Jiri Thomas - Fotograf & Filmmager i Vesthimmerland

Når virksomheden vil selv..

Uanset årsagen..

Om det er fordi virksomheden har for travlt til at vente på en fotograf, om det er på grund af økonomi, eller noget helt tredie, så er der idag rigtigt mange virksomheder, der selv ønsker at stå for deres fotografering. Det er desværre bare ikke så nemt at udpege en person til at være In-house fotograf, købe et godt kamera og dermed tro at alt kører på skinner.

Virksomheden vil helt sikkert løbe ind i problemer med lys, forkerte farver, problemer med de rigtige kameraindstillinger, mangel på ensartethed i det færdige materiale, og meget mere..

Spring problemerne over og få en god start..

Det vigtige forarbejde..

Når Jiri Thomas sammensætter et kursusforløb til Jeres virksomheder, er det baseret på Jeres ønsker, Jeres produktlinie og min erfaring. 

Erfaringen har jeg selv med i rygsækken, så det er vigtigt at vi sætter os sammen og får lavet en fælles målsætning. For at nå dette mål, skal jeg se Jeres virksomhed, Jeres produkter og jeg skal høre om jeres visioner. Når det er på plads, sørger jeg for at sammensætte et kursusforløb, der sætter jeres in-house fotografer i stand til at stå på egne ben.

Og bare rolig..

jeg slipper ikke kontakten til Jer, når kurset er overstået. 

Jeg følger selv op på, om alt er som det skal være. Jeg følger også selv op på om det, efter en periode på egne ben, er nødvendigt med et “brush-up” kursus. 

Og så er jeg aldrig længere væk end et telefon opkald, hvis i står i en klemt situation og ønsker assistance.

Det dyre udstyr..

kan meget hurtigt blive rigtigt dyrt, specielt hvis i får jeres rådgivning fra en virksomhed der lever af at sælge fotografisk udstyr. 

Med Jiri Thomas som sparringspartner, springer I over hele den dyre opstart og køber kun det udstyr i skal bruge for at løse opgaverne bedst muligt. Hverken mere eller mindre.

Hvis i har spørgsmål til ovenstående, eller ønsker et uforpligtende møde, kan jeg kontaktes via nedenstående formular, eller på mobil: +45 60770717 

Using Format